Dit is het verhaal van SuperBo en SuperTom.
Hun moeder is ineens haar superkracht kwijt. Wat nu?

Dit prentenboek is gedrukt op fijn, dik papier en heeft een hardcover zodat het tegen een stootje kan.
Elk gezin en ieder zijn verhaal is anders, daarom kun je er echt jullie boek van maken. Zo is er een pagina waarop je kind jullie eigen SuperFamilie kan tekenen of waar jullie een foto van jullie gezin kunnen plakken. Ook is er achterin ruimte om jullie eigen verhaal af te maken.
Reviews
"Om maar met de deur in huis te vallen: Bedankt! Bedankt dat je het prachtige prentenboek hebt geschreven over het ondergaan van een levertransplantatie. We zitten momenteel in een enorm hectische periode door de ziekte van mijn man en de levertransplantatie die aanstaande is. Onze kindjes zijn 5 en bijna 3. Dit boek is enorm fijn om het gesprek aan te gaan en het voor de jongetjes allemaal wat begrijpelijker te maken. Ze komen er nu vaak zelf mee aanzetten, zodat we gaan lezen en ze hun vragen kunnen stellen. Absoluut een aanrader voor jonge gezinnen!"
*
"Dit prentenboekje kwam helaas voor ons te laat omdat ik al getransplanteerd was, maar we hebben het alsnog gekocht voor onze zoon van 7. Hij is er erg blij mee! Het boekje hebben we al regelmatig samen gelezen en over onze eigen ervaringen gesproken. Als moeder en als patiƫnt ben ik heel blij dat dit boekje er is, want ik heb dit enorm gemist. Dit prentenboek over levertransplantatie is zeker een aanrader!"


Back to Top